Голямото завръщане на Богдана Карадочева на сцената след пандемията ще

...
 Голямото завръщане на Богдана Карадочева на сцената след пандемията ще
Коментари Харесай

Васил Найденов и Богдана Карадочева с изненада на концерта в Пловдив

 

Голямото завръщане на Богдана Карадочева на сцената след пандемията ще бъде подкрепено от правилния й приятел Васил Найденов, който ще се включи със специфична стратегия от огромните си хитове по музика на Стефан Димитров.

 

Двамата с Богдана готвят специална изненада за феновете си на 7 август в Античния спектакъл в Пловдив.

 

„ Не помня към този момент какъв брой години тя е един от най-близките ми другари. Няма ден, в който да не се чуем и да не обсъдим всички вести. Знам, че с изключение на правилен другар, тя е доста надарен текстописец. Някои от най-хубавите ми песни са по нейни текстове. Богдана ме познава толкоз добре, че знае по какъв начин да подреди думите за една ария, по какъв начин да изтръгне възприятието, което ще доближи до публиката “, споделя Васил Найденов.

 

За Богдана Карадочева Васил е другар от същинските, човек, на който може да разчита постоянно и обича.

 

„ В живота и двамата сме прекосявали през сложни моменти, само че дружно сме били по-силни “, споделя певицата.

 

Публиката чака двамата да изпълнят в дует за първи път шлагера „ Сбогом,  моя обич “, който в началото е записан от Богдана Карадочева в акустична версия с китара като част от саундтрака на телевизионния сериал „ Почти проверка “ с Цветана Манева в основната роля.

 

Месеци по-късно Васил Найденов прави нова версия на баладата на Стефан Димитров, която се трансформира в шлагер, който извършва и до през днешния ден.

За огромния концерт в Античния спектакъл в Пловдив известните реализатори към този момент репетират остарели и нови песни, с които ще зарадват публиката.

 

Интересът към спектакъла „ Безнадежден случай “ е огромен. Организаторите от през днешния ден пускат още билети на цени от 30 до 80 лв..

 

Богдана Карадочева приготвя няколко нови песни, по музика на Стефан Димитров, които за първи път ще прозвучат в Пловдив. Тя ще извърши и един от обичаните си френски шансони по музика на Жак Брел.

„ Животът ми вечно е обвързван с Париж, с френската музика “, споделя певицата, която няколко години работи в най-големите парижки вариетета през 70-те години. Там тя се среща с Жан-Пол Белмондо и други френски звезди. Репертоарът й по това време включва френски шансони и цигански романси.

 

„ Обожавам българската и френската музика, несъмнено, одобрявам доста англоезични реализатори и композитори, само че в европейската музикална традиция откривам моята музика “.

 

В двучасовия концерт ще се включат още братя Аргирови с шлагерите „ Как си ти “ и „ И замириса на море “.

  

Билети за концерта от Eventim: https://www.eventim.bg/bg/bileti/beznadezhden-sluchay-koncertt-plovdiv-ancient-theatre-1355672/performance.html

 

Закупуване на билети от каса: касите на Старинен Пловдив, Културен дом „ Борис Христов “ в Пловдив, Зала „ България “ в София и НДК.

Снимка: Личен списък на Богдана Карадочева 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР